Erik Haula: Jsem nadšen z možnosti hrát za Vegas

14. 08. 2017, 20:00 » Informace z klubů - Autor: Tomáš David

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Neděje se každý den, aby byl jeden hráč během svého života draftován dvakrát klubem NHL. Ovšem právě popsaná situace se stala Eriku Haulovi. Před osmi lety si ho vybrala na vstupním draftu Minnesota Wild, letos v červnu na něj ukazalo při expanzním draftu Vegas, s nímž finský útočník okamžitě podepsal nový tříletý kontrakt na 8.25 milionu amerických dolarů.

"Je to vzrušující. Vždy budu milovat Minnesotu, ale těším se, až začnu něco nového. Golden Knights jsou novým týmem, všechno tam bude nové. Máme šanci vybudovat novou značku a doufám, že se s ostatními postaráme o úspěchy co nejrychleji a strávíme spolu spoustu let. Jsem opravdu nadšen, že se mi tato možnost v kariéře naskytla," vyjádřilo svůj postoj vůči svému novému angažmá šestadvacetileté křídlo.

Ne úplně vše bude ve Vegas nové. Haula se zde setká s obráncem Natem Schmidtem, se kterým oblékal dres minnesotské univerzity. Bývalý člen kádru Washington Capitals se upsal nováčkovi ligy na dva roky, během nichž mu na účet přibude 4.45 milionů dolarů.

Jak se Haulovi a celému týmu povede?