Přestupové spekulace: Hanzal do Columbusu?

25. 01. 2017, 15:00 » Spekulace - Autor: Šimon Rogner

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Columbus Blue Jackets, to je zřejmě největší překvapení letošní sezóny. Tým, který ještě na loňském draftu vybíral kvůli špatnému umístění v předchozím ročníku z třetího místa, se momentálně pere o ty nejvyšší příčky a má ty nejvyšší ambice i na play off. Generální manažer Jarmo Kekalainen však moc dobře ví, že dobrých hráčů není nikdy dost, a je tak dost možné, že se v nadcházejících týdnech pokusí přivést posilu. Mluví se především o centru.

Blue Jackets mají pod platovým stropem relativně solidní místo, aby si případnou posilu mohli dovolit. Podle zámořského serveru thefourthperiod.com se v souvislosti s Columbusem mluví o pozici středního útočníka, kterým by kromě jiných mohl být například arizonský Martin Hanzal, o kterého měli údajně již dříve zájem v Montrealu (více ZDE). Pokud se však Kekalainenovi a spol. nepodaří najít centra, můžou se pokusit přivést křídlo do prvních dvou formací.

Posila schopná pomoci Columbusu v závěru základní části a v bojích o Stanley Cup samozřejmě nevyjde klub lacino. Ostatní týmy se určitě budou zajímat o prospekty či o mladé hráče v sestavě Jackets. Kdo by však mohl odejít, zůstává zatím záhadou. Otázkou také je, zda bude chtít Kekalainen přivést hráče, jemuž končí v červenci smlouva, nebo hráče s dlouhodobějším kontraktem.