Tipujte s NHLportal.cz: 8.2.2011

08. 02. 2011, 14:00 » Tipování NHL - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Také se vám zdá, že se hraje každý večer téměř stejný počet zápasů? Dnes se zastavíme na čísle čest. New Jersey Devils, kterým se začalo trochu více dařit, přivítají na svém ledě Carolinu. Slabí Islanders poskytnou azyl hráčům z Toronta a silný Pittsburgh přivítá na svém ledě Modrokabátníky z Columbusu. Zajímavý duel nás čeká mezi Washingtonem a Žraloky ze San Jose. Dále to bude náš tipovací duel mezi Tampou Bay a Buffalem a noc zakončí zápas Floridy se St. Louis. Ale nyní již k našemu utkání Bolts proti Sabers.

TAMPA BAY (33-16-5) - BUFFALO (24-22-5)

V této sezóně se týmy utkaly již dvakrát a pokaždé se radovala Tampa Bay. Nejdříve si Bolts poradili s protivníkem 21. listopadu 2010 v Buffalu 2:1, aby následně hráči Tampy 19. prosince 2010 na svém ledě svůj výkon zopakovali a vyhráli 3:1. Tampa Bay na svém ledě v posledních zápasech dost válí. Když vynecháme výpadek v předposledním zápase s Washingtonem, který prohráli 2:5, zaznamenali čtyři vítězství a to stylem, že nastříleli soupeři 17 gólů a dostali pouze 4(!). Nejdříve nadělili sedmičku Atlantě (7:1), poté pokořili Toronto a Philadelphii s nulou (2:0, 4:0) a v posledním zápase v prodloužení vyhráli nad St. Louis Blues 4:3. Tento zápas jsme shodou okolností také tipovali, kdy jsme doporučovali využít vysoký kurz na výhru Tampy, bohužel se tak stalo až v prodloužení. V tomto zápase si hlavní hvězda Tampy, Steven Stamkos, připsal čtyři body (1+3).

#BANNER_STAVKOVKY_468_60#


Ve formě: Thomas Vanek má v posledních třech zápasech na svém kontě pět bodů a v posledních 14 zápasech dokonce 19 bodů. Jeho spoluhráč Jason Pominville pro změnu v osmi zápasech 9 bodů. Je tedy jasné, na koho si budou muset dát obránci Bolts pozor. Kdo je ve formě v dresu Tampy, je jasné. Steven Stamkos v posledních 10 zápasech zaznamenal 15 bodů.

Zranění: Za Sabres nenastoupí Derek Roy a ani Patrick Kaleta. V dresu Tampy se pro změnu neobjeví křídlo Ryan Malone a obránce Mike Lundin. Otázkou zůstává centr Mattias Ritola.

Perličky: I přesto, že v letošní sezóně Buffalo již dvakrát odešlo poražené, z dlouhodobého hlediska si nevede zase tak špatně, když před začátkem této sezóny se mohlo pyšnit statistikou s Tampou Bay Lightning 17-3-0.

Tip NHLportal.cz

Výhra domácí Tampy Bay Lightning
TIP: 1 (KO)
Kurz: 2,1
Výsledek: 4:7

#NEMATE_UCET_U_STAVKOVKY#