Tipujte s NHLportal.cz: 7.12.2010

07. 12. 2010, 13:00 » Tipování NHL - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Po delší době se opět podíváme na jeden večerní zápas okem tipujícího. Dnes večer se odehraje pět utkání. Montreal doma přivítá hráče z Ottawy. Boston pro změnu bude hostit Buffalo Sabres. Na slunnou Floridu zavítají Laviny z Colorada, Calgary poměří doma sílu s Tampou Bay a rozjetý Edmonton se bude pokusit porazit Anaheim Ducks. A který zápas jsme se vybrali, abychom vám poradili na koho si vsadit? Hned onen první zápas, tedy zápas mezi Montrealem Canadiens a Ottawou Senators.

Již jsme vás informovali, že Montreal pošilhává a je jedním z adeptů na získání centra Richardse z Dallasu Stars. Ale jedno je jisté. V do tohoto zápasu nikterak nezasáhne. Soustřeďme se tedy proto pouze na tento zápas.

MONTREAL (17-8-2) - OTTAWA (12-14-2)

Zápas je to v této sezóně již čtvrtý z celkových šesti. Montreal vyhrál první dva zápasy. Nejdříve 16. října před domácím publikem poměrem 4:3, kdy vítěznou branku zaznamenal český útočník Tomas Plekanec a následně v Ottawě 3:0. Třetí vzájemný zápas se už Montrealu tolik nepovedl a vítěznou branku za Sens si připsal Alexei Kovalev. Senátoři vyhráli třetí vzájemný zápas 3:2.

Teprve až nyní se začíná projevovat vypočítavost generálního manažera Montrealu, Pierreho Gauthiera, který se po sezóně rozloučil se slovenským brankářem Jaroslavem Halákem, když ho poslal do St. Louis Blues a brankářskou jedničkou se stal Carey Price. Za Haláka přišel do Canadiens mladý útočník Lars Eller, jež se začíná v Montrealu prosazovat a hlavně, sbírá zkušenosti.

#BANNER_STAVKOVKY_468_60#


V dobré formě se ukazují v posledních zápasech Mathieu Darche (2+2), Benoit Pouliot (1+2) a Roman Hamrlik (1+4).

Do zápasu nezasáhne montrealský Andrei Markov, který je vyřazen po operaci kolene až do konce sezóny.

Montreal přestřílel Ottawu ve třech vzájemných zápasech této sezóny v poměru 97-69.

Montreal hraje jednak před vlastním publikem, má v brance dobře hrající personu a celkový duch Montrealu je na vyšší úrovni.

Přes všechny uvedené pro a proti výše v článku favorizujeme jednoznačně Montreal Canadiens.

Tip NHLportal.cz

Výhra domácího Montrealu Canadiens
TIP: 1 (OK)
Kurz: 1,94
Výsledek: 4:1

#NEMATE_UCET_U_STAVKOVKY#