Manuál pro návštěvníky NHLportal.cz - 6.díl

08. 10. 2011, 15:40 » Reklama - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Ve druhé sezóně provozu NHLportal.cz jsme se rozhodli všem návštěvníkům přiblížit, co náš portál dokáže. Na první pohled se může zdát, že jsou tu informace jako kdekoli jinde na portálech v České republice a na Slovensku. Bohužel, nebo spíše pro nás bohudík, je NHLportal něčím více, než jen běžným portálem, kterých je na internetu ve výše uvedených státech mnoho. A proto vznikl tento seriál, abyste si buď zopakovali možnosti tohoto portálu, nebo se dozvěděli něco nového.

Podrobné statistické review online

Od začátku provozu tohoto portálu disponujeme bezvadnými statistikami. Výjimkou nejsou ani online podrobné statistiky. Pro názornost si vezmeme k ruce statistiky z utkání 8. října 2011 mezi Detroitem Red Wings a Ottawou Senators - ZDE.

Vezmeme to pěkně postupně. Nejdříve se dovíte, o kolikátý vzájemný zápas v sezóně se jedná. Následuje informace o tom, kdy zápas začíná. Samozřejmě vše zobrazujeme v našem, tedy SEČ. Uveden je i počet diváků, kteří v zámoří sledovali zápas přímo na stadiónu. Níže pak vidíte velkými písmeny konečný stav, který krásně dokresluje stav po jednotlivých třetinách, případně i prodlouženích, hraje-li se zápas delší dobu než jenom 60 minut. Chybět nemohou samozřejmě ani počty střel obou týmů.

Posuneme se o kousek níže a vidíme přehled gólů a to se zvýrazněním českých a slovenských hráčů, u kterých je vlaječka. V závorkách za hráčem je počet gólů/asistencí, respektive kolikátý je to jeho gól/asistence v sezóně. Nesmí chybět ani uvedení, zda se jedná o gól z přesilové hry, při vyrovnaném počtu hráčů na ledě nebo v oslabení. NHLportal.cz disponuje ihned i videi jednotlivých gólů.

To samé se odehrává u přehledu vyloučeních, ale zde z pochopitelných důvodů videa nevedeme. Dále ve statistickém review můžete vidět statistiky brankářů a hráčů jednotlivých týmů.

Po skončení jsou vyhlášeny tři hvězdy zápasu a jako další perličku uvádíme jména a profily jednotlivých rozhodčích, kteří zápas řídili.

Pro fanoušky, co rádi tipují, jsou pak dostupné statistiky, jak kdo tipoval.

A teď to nejlepší! Všechny tyto informace jsou aktualizovány již během utkání, což nemá v takovém rozsahu žádný portál věnující se NHL v Evropě! Na to jsme náležitě hrdí!

Váš tým NHLportal.cz

Předchozí díly
Manuál pro návštěvníky NHLportal.cz - 1.díl (Statistiky hráčů CZE a SVK)
Manuál pro návštěvníky NHLportal.cz - 2.díl (Kalendář zápasů)
Manuál pro návštěvníky NHLportal.cz - 3.díl (Trofeje NHL)
Manuál pro návštěvníky NHLportal.cz - 4.díl (Preview týmů před sezónou 2011/2012)
Manuál pro návštěvníky NHLportal.cz - 5.díl (Videa gólů a asistencí jednotlivého hráče)