Manuál pro návštěvníky NHLportal.cz - 1.díl

21. 08. 2011, 18:15 » Reklama - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Ve druhé sezóně provozu NHLportal.cz jsme se rozhodli všem návštěvníkům přiblížit, co náš portál dokáže. Na první pohled se může zdát, že jsou tu informace jako kdekoli jinde na portálech v České republice a na Slovensku. Bohužel, nebo spíše pro nás bohudík, je NHLportal něčím více, než jen běžným portálem, kterých je na internetu ve výše uvedených státech mnoho. A proto vznikl tento seriál, abyste si buď zopakovali možnosti tohoto portálu, nebo se dozvěděli něco nového.

Statistiky hráčů CZE a SVK

Jelikož jsme portál zejména pro návštěvníky z České republiky a Slovenské republiky, nesmí chybět statistiky hráčů z těchto dvou zemí. A jak těchto statistik nejlépe dosáhnout a zobrazit si je?

V horním menu naleznete sekci STATISTIKY. Po najetí myší na tuto sekci vyberete podsekci s názvem Hráči - CZE & SVK. Tato sekce zobrazuje kompletní přehled hráčů v sezóně a to pouze Čechů a Slováků ve 12ti různých činnostech - odehraných zápasů, gólů, asistencí, bodů, statistice plus/mínus, trestných minut, gólů v přesilových hrách, gólů v oslabeních, vítězných gólech, gólech v prodloužení, v počtu střel a v úspěšnosti střelby.

Zobrazeno je vždy prvních pět hráčů, samozřejmostí je odkaz u každé činnosti na kompletní tabulku. Ihned můžete vidět, zda se jedná o Čecha nebo Slováka (podle vlaječky u jména, pakliže si nebudete jisti ihned) a samozřejmostí je i ikonka klubu, za který hraje!

Tyto statistiky si můžete vybírat od sezóny 2005-2006 až doposud. Navíc tabulky jsou rozděleny na základní část a playoff.

Váš tým NHLportal.cz