Winnipeg Jets kam se člověk podívá

31. 07. 2011, 23:30 » Reklama - Autor: NHLportal.cz

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Tým Atlanty Thrashers byl prodán a definitivně se před pár týdny stěhoval do Winnipegu, kde se obnovil starý název Winnipeg Jets! Dřívější logo tohoto klubu nebylo špatné, ale když už tým prošel "znovuzrozením", řeklo se, že bude i nové logo. Do loga se tak propašovala stíhačka/tryskář, neboli Jets!

Jedinečný internetový obchod, který se snaží nabízet maximální množství různých druhů suvenýrů, nezůstal pozadu. Do nabídky ihned vložil suvenýry Winnipegu Jets. Můžete si tak nyní objednat trička s tímto logem, puky, ale i kšiltovky. A co více!

FanObchod.cz nabídne co nevidět i nejrůznější vlajky, velké nálepky, kroužky na klíče, šňůrky a mnoho dalšího. Tyto suvenýry ale nenabízí jenom Winnipegu Jets. Nabízí je u týmů z NHL, NBA, NFL, MLB, NASCAR a dalších méně známých týmů po celém světě.

Právě tyto suvenýry jakou jsou samolepky, kroušky na klíče, šňůrky, vlajky, hodiny a dalších suvenýry, velmi stoupají na popularitě, jelikož správný fanoušek se nespokojí již pouze s tričkem, které může nosit, ale chce se zařídit svůj pokoj do klubových barev. Buďte takoví i VY!

Bližší informace u provozovatele internetového obchodu FanObchod.cz.

Váš tým NHLportal.cz