Tři posezónní nápadnici Jakea DeBruska

24. 03. 2024, 16:30 » Spekulace - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
Boston Bruins mají před velkým rozhodnutím, když se řekne jméno Jake DeBrusk. Výběru z prvního kola 2015 bude končit smlouva a může se kvůli tomu dostat letos v létě na otevřený trh. V poslední době začíná hrát dobře, což by mohlo velmi pomoci jeho šancím na prodloužení smlouvy.

Pokud se však vedení Boston Bruins rozhodnou s tímto hráčem rozloučit, určitě následující tři týmy udělají maximum, aby DeBruska získaly.

EDM Edmonton Oilers
Edmonton Oilers jsou s DeBruskem dlouho spojováni. Je to pochopitelné, protože je rodákem z Edmontonu a jeho otec Louie hrál a nyní je komentátorem týmu. Oilers by také letos v létě mohli hledat pomoc ve své první šestce, takže by tady mohl být dobrý "průnik".

CGY Calgary Flames
Calgary Flames by také mohly patřit mezi týmy, které se budou v létě zajímat o DeBruska, tedy za předpokladu, že se dostane na trh s volnými hráči. Poté, co prodali mnoho ze svých aktiv, se očekává, že se letos v létě pokusí přidat na svůj seznam nějaká nová jména. Jejich šestka potřebuje pomoc a DeBrusk by jim to poskytl.

PIT Pittsburgh Penguins
Pittsburgh Penguins by se po výměně Jakea Guentzela měli snažit přidat někoho na listinu šest nejlepších křídelníků. DeBrusk by se mohl skvěle hodit do jejich sestavy, protože je chytrým ofenzivním hráčem a mohli bychom vidět, jak jeho produkce stoupá například ve spojení se se Sidneym Crosbym.