Video: Devils bude chybět, Siegenthalera si zlomil nohu

07. 01. 2024, 16:27 » Videa - Autor: Pavel Nadrchal

NHLportal.cz
(zdroj: NHLportal.cz)
New Jersey Devils pokračují v boji se zraněními, protože další z jejich obránců se vážně zranil. Tím posledním je Jonas Siegenthaler, který si v sobotu večer proti Vancouveru Canucks zlomil nohu a očekává se, že vynechá zhruba dva měsíce.

Devils už nemají hvězdného obránce Dougieho Hamiltona, který si natrhl prsní sval, a nyní se generální manažer Tom Fitzgerald bude jistě poohlížet po nabídkách a obchodním trhu, co je k mání, aby zpevnil svoje obranné řady.

Postgame tonight, NJ coach Lindy Ruff said Jonas Siegenthaler suffered a broken foot and will be out awhile

— Elliotte Friedman (@FriedgeHNIC) January 7, 2024

Šestadvacetiletý Siegenthaler se zranil, když ve druhé třetině proti Canucks zablokoval střelu, ale následně Vancouver obdržel gól. Siegenthaler zůstal až do konce střídání, ale týmu nepomohl. Na lavičku mu musel pomoci spoluhráč Erik Haula.

New Jersey nastoupilo proti Vancouveru bez Jacka Hughese, který na začátku týdne utrpěl zranění horní části těla, a nyní je tu také Timo Meier, který se také v sobotu umístil na listině zraněných rezerv.

From start to finish, here's the shift where Jonas Siegenthaler battled through a broken foot, continuing to defend. Couldn't make it to the bench and collapsed as soon as the Canucks scored.#NJDevils https://t.co/7rv2E36rpq pic.twitter.com/XXpsbqBe74

— Amanda Stein (@amandacstein) January 7, 2024